2010. május 18., kedd

Nálatok hogy ment?

Ez egy olyan oldal, ahova várom, nagyon várom fotóitokat, tapasztalataitokat a kipróbált játékokról!
Kérlek, az emailemre küldjétek, és felteszem.
 

14 megjegyzés:

 1. Szia Paloma!

  Most volt egy kis időm és visszaolvastam az utolsó pár bejegyzésed. Faltam a soraidat és az jutott eszembe közben, hogy ez a blog sokkal többről szól, mint pusztán szülinapi zsúr szervezésről. Igazán klassz játékötletek, játéktippek vannak benne, ami különösen jól jön az ilyen esős időben.
  A plüss- keresőset holnap bevetem, egyelőre itthon, aztán ha kisüt végre a nap, majd a kertben is.

  Üdv.
  Ági

  VálaszTörlés
 2. Egy anyukától kaptam emailban.
  Bemásolom.

  "Szia Erika!
  Akartam ma írni neked,de nem kerültem géphez.
  Hát,nagyon jól sikerült a tegnap,úgy néz ki,a házigazda nagyon elégedett volt, a gyerekek is nagyon jól érezték magukat, sokat nevettünk
  .A szülinapos a végén mindenkitől azt kérdezgette, h „igaz az enyém volt a legjobb?”
  Amiket átküldtél, mind lejátszottuk.
  A szépségverseny elmaradt, mert sokan elfelejtettek állatot hozni.
  Helyette a 'barátság teszt 'lett megtartva. Jókat derültek egymás válaszain.
  A következő a lufis volt, hát arra nincs szó, azt hogy élvezték! Harcoltak egymással szinte, h ki kerüljön sorra!
  Kis pihi után a szobrost játszottuk, jó volt hallani, ahogy ugrálva kacagtak a vicces változtatásokon, és ha valaki még azt se vette észre, h kisfiú hajába masni van, gondolhatod hogy nevettek.
  A végére hagytam azt, amire írtad, h ne hagyjam ki. Igaz csengőt nem kaptam hozzá, de mivel kreatív vagyok egy kicsit, úgy oldottam meg, h a kisfiamnak van egy olyan játéka, amire ha ráüt, zenél és világít Így azt használtuk csengő helyett. Nem is gondoltam volna, h ez is ennyire tetszeni fog nekik. Vitte a prímet ez is.
  Az ajándékátadás ,kívánságok főként, h ugye nem ez volt megszokva, h ez a végén van, és így nagyon megható volt.
  Mivel a szülök később jöttek, a gyerekek kérték, játszunk még valamit.
  Ezzel az volt a szerencsém, h előtte való nap a nagyfiam szellem volt a farsangin, lepedő,szem rajta kivágva, megtoldva két lyukkal kéznek. Azt játszottuk: ki van mögötte?Alig akartak hazamenni.
  És gondolom lényeg az is, én hogy éreztem magam? Nagyon jól!!! Szinte várom a következőt, mert remélem, lesz még.
  Nagyon köszönöm a segítséged, remélem, ha ennek lesz folytatása, számíthatoke továbbra is rád, az ötleteidre, h arra is színesebbé és felejthetetlenné tudjuk tenni a gyerekek szülinapjait.
  Ja! kértem a szülőket, ha lesznek képek, küldjék már át, majd azt is elküldöm neked.
  Még egyszer köszi!"

  VálaszTörlés
 3. Szia
  Most- véletlenül találtam rá a blogodra és nem bírom abbahagyni az olvasását. Szuper. Kérlek írj sokat-sokat-sokat-sokat.
  Zsuzsi

  VálaszTörlés
 4. köszönöm a bíztatást, kedves vagy!
  minden ilyen levél újabb erőt ad, hogy van értelme leírnom.
  :)

  VálaszTörlés
 5. http://zeki-szitya.blogspot.com/

  nagy örömömre: egy FELHASZNÁLÓ!

  2011 október 17-i bejegyzés

  VálaszTörlés
 6. Én is vettem ötletet tőled:
  http://nagycsaladban.blogspot.com/2012/02/elvileg-megunnepeltuk.html

  VálaszTörlés
 7. Kedves Paloma!
  Ismeretlenül írok neked, de szeretném veled megosztani zsúros élményeimet, amelyet nagyrészt neked köszönhetek.

  A hétvégén rendeztem zsúrt a 8 éves lányomnak és barátnőinek, a lakásunkban. Kicsit tartottam attól - bár egyáltalán nem "vadak" a lányom osztálytársai - de mit fog 4 órán keresztül egy lakásban 7 kislány művelni, főleg, hogy konkurenciaként az egyik hozta magával az érintőképernyős mobiltelefonját is. Nos a mobiltelefon - bár nyilván bevetette minden vonzerejét - simán le lett pipálva!

  Minden aggodalmam felesleges volt, hála neked! Bevezetésként megcsináltuk az óriás társast, aztán a székes - Uno kártyás játékot, rögvest utána székfoglalót kértek a lányok. Ezt követően tűz-víz repülőt játszottunk kifulladásig, aztán volt még egy barátságteszt is és végül karaokéztunk. Persze közben volt nasiszünet, pizzázás, torta és ajándékozás is. Játék közben régi 1 Ft-osokat osztogattam a lányoknak, és a végén mindenki beválthatta zsákbamacskára (amiben cukorkák, kis csokik és hajcsattok, hajgumik voltak). A nagy izgalomban a gyerekpezsgőt elfelejtettem megitatni velük, de annyi baj legyen:)

  Szuper jól érezték magukat, nem gondoltam volna, hogy 4 óra hosszán keresztül ilyen jól el fogunk szórakozni. Köszönöm a sok-sok jó ötletet. Üdvözlettel: Beáta

  VálaszTörlés
 8. Köszönöm, h megosztottad velem ezt a napot!
  Nagyon örülök, h beváltak az ötletek, és örülök a megmaradó, fennmaradó élményeiteknek, melyekből születnek az örök emlékek...

  VálaszTörlés
 9. Szervusz!
  Május elsején próbáltuk ki ezt a játék, felnőttek, de szerintem gyerekek is megszeretik hamar. Azt hiszem 100lábúnak hívják a játékot.
  A lényeg, hogy egymás mögé felsorakozik x ember és minden ember között egy-egy lufi, amit nem szabad megfogni, mellkassal kell az előttünk álló hátához szorítani és így egy előre kimért "szlalom" pályán végig menni, lehetőleg minél gyorsabban és ne pukkadjanak ki a lufik. Az a csapat nyer, ahol minél gyorsabban és minél több ép lufival érnek a célba. (tehát elől az ember, lufi, ember, lufi, ember... stb.) Szerintem gyerekek is élvezhetik, és utána még a lufival is játszhatnak kedvükre. Mi szabadban játszottunk, de szobában is simán hasznosítható.
  Felnőtt létünkre mi is élveztük, az egyik fiúnál hamar kilyukadt a lufi, erre meg is állapítottuk, hogy hamar eldurrant :P
  Ui.: Nagyon jó ötleteid vannak, további gyermek kacagásban hangos "munkát" kívánok!

  VálaszTörlés
 10. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 11. Kaptam emailban :)
  "
  Kedves Erika!

  Tegnap bulit szerveztem a lányaimnak, melyhez a blogod nagy segítséget nyújtott. Játszottunk óriás társast, zenés székfoglalót, UNO-s játékot, maskarás táncot - ennek volt a legnagyobb sikere.

  Nagyon köszönöm, hogy írod ezt a blogot, enélkül nehezebben ment volna a tegnapi nap!

  Mellékelek egy képet, mely a maskarás tánc után készült. Nem volt olyan sok kellék, de így is nagyon-nagyon élvezték, és sajnálták, hogy vége.

  Még egyszer köszönöm szépen!

  Üdv:
  Sebőkné Szegedi Tímea "

  VálaszTörlés
 12. Eper2012. december 17. 8:48

  Nagyon köszönöm a blogodat, épp ma szerveztem egy 8 évesnek szülinapi partit. Nagyon sok ötletemet Tőled kaptam, köszönöm. Készítettem színes papírból fekete betűkkel nyomtatva boldog szülinapot feliratot, volt hali-gali csengős játék, (csak emiatt vettem hali-gali játékot), szintén Nálad olvastam, a tomboláról. Az is volt. Akartam még memoriásat, hogy egy asztalt telepakolok, de arra már nem jutott idő.
  Ja, a lufi az útra, hogy mutassa hol is a party, ez is nagyon jó ötlet volt, amit én is alkalmaztam.
  Szóval köszönöm, hogy szerveztél nekem egy jó szülinapi partit:)

  VálaszTörlés
 13. Kedves Paloma!

  Szeretném megköszönni neked – így ismeretlenül is – a sok hasznos tanácsot, amelyet a blogodon olvastam az elmúlt napokban. Nagyban ennek köszönhető, hogy sikeresen túléltük –és merem állítani, még élveztük is – fiam 6. szülinapi partiját! J
  A társaság vegyes volt, tíz 6-7 évest hoztunk el tegnap az oviból a saját otthonunkba. (Ez már önmagában elég kihívás volt…)
  Játéknak a következőket választottam: kötélhúzás, csengős, 3 láb, szkander, terpeszkidobó. Gondoltam, több játékkal készülök inkább, aztán majd meglátjuk. Az időjárás részben volt kegyes hozzánk, hol eleredt az eső, hol kisütött a Nap. A rossz időt evésre-ivásra, ajándékozásra, és a csengős játékra használtam fel, a többi időt kint tudtuk tölteni. Tapasztalataim a következők: mindegyik játék nagyon jó választás volt! Az abszolút első pedig a tepeszkidobó!
  Nagyon sokat tanultam hasznos tanácsaidból minden téren. Köszönöm a segítséget így ismeretlenül is!

  Remélem sokáig folytatod a blogot, öröm olvasni!


  Sok sikert kívánok a cukrászatban is:


  Egy szintén 4 gyermekes anyuka

  (2013 jún)

  VálaszTörlés
 14. Ajánlom Nektek a LogiKoffer szülinapi játékot! Nálunk hatalmas siker volt! www.logikoffer.hu
  Ez egy izgalmas, logikai kincskereső játék, ami igazán feldobja a szülinapi zsúrok hangulatát.
  Sok rejtély és trükkös tárgy van elrejtve egy gurulós bőröndben, ezt lehet kibérelni és hazavinni.
  Igazán megéri az árát, nagyon élvezték a gyerekek és a végén még kincset is találtak.
  Eddig ez volt a legjobb szülinapi programunk, bátran ajánlom mindenkinek! Köszönjük az élményt!
  Próbáljátok ki! www.logikoffer.hu

  VálaszTörlés